Program

Luni-Vineri:9-17

Transport

Detalii

Rambursare

Politica rambursare

Conditii de protectie a datelor personale GDPR

Stimati clienti,

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia generala a datelor cu caracter personal ce intra in vigoare incepand cu data de 25 mai 2018, TEHNO ELECTRIC SRL va solicita acordul pentru continuarea prelucrarii datelor d-voastra in scopul livrarii de produse solicitate si va asiguram ca Tehnoelectric SRL va respecta protectia datelor, garanteaza securitatea si conformarea cu legislatia privind "Protectia datelor cu caracter personal si a vietii private" fapt pentru care publicam pe site-ul nostru ”Angajament privind Protectia Datelor”.

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt, daca este cazul: • Numele, adresa, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail, numele orasului in care vom face livrarea.

Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei comenzi ori de cate ori faceti o achizitie.

Informatii privind contul dvs., cum ar fi datele platilor datorate sau primite, abonamentele pe care le utilizati, numerele de cont sunt incluse in facture noastra si sunt date prelucrate prin efectul legii contabilitatii pentru prelucrare datelor.

 

 

Modalitatea in care facem schimb de date cu caracter personal daca este cazul, facem schimb de informatii referitoare la dvs. cu:  

- Parteneri sau agenti implicati in livrarea produselor pe care le-ati comandat  

- Referinte privind livrarile/achizitiile in baza D394, agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala sau suntem autorizati prin lege .

 

Daca Tehno Electric SRL transmite informatiile dvs. catre o tara din spatiul intracomunitar sau SEE, ne vom asigura ca informatiile dvs. sunt protejate corespunzator. Ne vom asigura intotdeauna ca exista un contract legal corespunzator care acopera transferul de date, in conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeana (https://ec.europa.)

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal, vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar. Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele dvs. pe perioada existentei unui contract intre dvs. si Tehno Electric SRL, plus o perioada de trei ani de la incetarea acestuia.

 

Drepturile dvs.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dvs., daca acestea trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detine unitatea noastra in legatura cu dvs. pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica sau terta parte autorizata, va rugam sa solicitati in scris aceasta cerinta.

Daca aveti nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se gasesc la adresa: www.dataprotection.ro.

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal.

 

In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa ne contactati pentru o discutie in legatura cu drepturile pe care le aveti. in anumite circumstante, veti avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii. Dreptul de stergere urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. in anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem.

Conform Regulamentului 2016/679 privitor la datele dumneavoastra personale prelucrate de catre unitatea noastra va rugam ca sa confirmati acceptul pentru folosirea in scopul livrarii produselor catre d-voastra a datelor cu caracter personal.

Nu uitati: Va puteti razgandi oricand, indiferent de decizie, dar avem nevoie de confirmarea dumneavoastra pentru continuarea comunicarii.